Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salvador Dalí csodái

2008.11.22

EZT A POWER POINT BEMUTATÓT BARÁTOKTÓL KAPTAM. SALVADOR DALÍ CSODÁLATOS MŰVÉSZETÉNEK VILLANÁSAI NÉHÁNY (NEM MINDIG JÓ ÉS EGYENLETES MINŐSÉGŰ) REPRODUKCIÓ FORMÁJÁBAN. VALAMI MIATT MÉGIS FONTOS: OLYAN KÉPEK LÁTHATÓK A VETÍTÉS SORÁN, MELYEKET NAGYON RITKÁN VAGY SOSEM LÁTTUNK. TEHÁT NEM A MŰVÉSZ HÍRES, "ELCSÉPELT", HANEM (SZERINTEM) IFJÚKORI MUNKÁIBÓL LÁTHATÓ ITT EGY 26 KÉPBŐL ÁLLÓ SOROZAT. MEGŐRIZENDŐ A VÉLETLEN TÖRLÉSTŐL IDE "REJTETTEM" EL.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

dali_teer.jpg               Salvador Dalí csodái (pps) - az eredeti zenével; letölthető!

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Érzések

(Tóth Melinda, 2009.01.03 22:10)

Kedves Szerkesztő!
Köszönöm, hogy lehetővé tetted ezeknek a képeknek a megtekintését. Én is alkotó vagyok, de inkább csak saját érzéseimet próbálom papírra vetni realista képekben. Ezért számomra megdöbbentő, hogy mennyi fantázia rejlik ezekben az alkotásokban. Mennyire részletességgel dolgozta ki a leg apróbb momentumig. Nekem ehez sosincs türelmem, így számomra ez irígylésre méltó.

Re: Érzések

(Latomus/szgá, 2013.08.15 11:44)

Kedves Melinda,

örülök, hogy tetszett ez a (korai) Dalí-prezentáció. Azért írok éppen most, mert a minap egy festő barátom szintén megnézte, és azt állítja, hogy ezek a képek nem is Salvador Dalí alkotásai, vagyis csak valamelyik követője vagy utánzója festhette ezeket. Az igazság kiderítéséhez sok idő, utánajárás kellene, így nem vállalkozhatok rá (nem is szakmám a művészettörténet), de ha valaki, aki hozzáértő, szakszerűen kommentelné ezt a képanyagot, nagyon megköszönném neki...
Üdvözlettel: Latomus / Ági